Hoe uw website te optimaliseren voor de zoekmachines

SEO voor je website

Hieronder vindt u 10 basisstappen die u kunt nemen om uw website te optimaliseren voor de zoekmachines:

Deze lijst is niet volledig – u kunt meer optimalisatietechnieken toepassen – maar het geeft u een goed startpunt. Als u WordPress gebruikt, dan zijn deze vereisten gemakkelijk haalbaar en zouden deel moeten uitmaken van uw optimalisatietechniek. Raadpleeg de plugin instructies op hun site voor een voorbeeld.

De juiste trefwoorden kiezen

Het kiezen van de juiste zoekwoorden is de eerste en de meest belangrijke stap. Als u de verkeerde zoekwoorden kiest, dan zult u geen organisch zoekverkeer ontvangen. Zoekmachine optimalisatie technieken en/of SEO tools zijn nutteloos als je niet de juiste trefwoorden kiest. Bijvoorbeeld, als je overbodige kleding verkoopt, waarom zou iemand dan ooit kiezen voor het trefwoord “t footprint shoes” wanneer ze het trefwoord “arg overbodigekleding” kunnen gebruiken?

Inhoud met de sleutelwoorden op de juiste plaatsen

De trefwoorden die u wilt gebruiken moeten in uw Titel, uw beschrijving en uw inhoud staan. De Titel omvat Achtergrond, Merknaam, Sleutelwoorden, dichtste overeenkomst enz. De Beschrijving isHTML die verschijnt op de Zoekmachine Resultaten Pagina samen met de link. De Keywords is een deel van uw domeinnaam of URL. Het is goed om al uw trefwoorden in deze delen te hebben:

CONTROL ALLntaxOok belangrijk is dat je code in het stylesheet maakt, die de browser vertelt dat de tekst vet, cursief en onderstreept moet worden weergegeven. De browser zal je vragen om de normale grootte. Meestal is dat de belangrijkste tekst die je wilt laten zien. Deze taak kan worden uitgevoerd in een HTML bestand, of in het stylesheet van je site.

CorrectieU moet niet vergeten dat *alle* zoekmachines, inclusief Google, hun spiders sturen om uw site te indexeren. U wilt er zeker van zijn dat de spiders het thema van uw site begrijpen. Vaak kunt u de spider helpen door de trefwoorden en metatags die specifiek zijn voor uw site aan te passen. Dit helpt de spider te begrijpen waar je site over gaat. Deze informatie wordt toegevoegd aan de HTML van je site. Je wilt er dus zeker van zijn dat je de juiste trefwoorden opgeeft. Dit zorgt ervoor dat de spider meer van uw site in de resultaten van de zoekmachine plaatst.

Een beschrijvende titel gebruiken

U wilt een beschrijvende titel tag maken met de zoekwoorden erin. Dit is een goede plaats om uw trefwoorden te plaatsen. Als u een domeinnaam gebruikt die trefwoorden bevat, neem dan trefwoorden op in de titel. Zoekmachines kunnen u hierbij helpen.

Hoe lang is een title-tag?

Er wordt gespeculeerd dat je een title tag limiet van 64 karakters zou moeten hebben. Als je over de tag limiet gaat zal de zoekmachine de tekst afknippen. Ik denk dat dit tijdverspilling is. Ik heb langere title tags gezien dan 64 karakters en ik heb title tags gezien zo lang als uitleg op de zoekmachines. Zorg ervoor dat je de tekst afknipt als je over de karakters heen gaat. Tel ze gewoon en zorg ervoor dat de title tag nog steeds zinvol is.

Wat staat er in een Title Tag?

In een title-tag wil je de zoektermen voor je site zetten. Als u bezoekers wilt aantrekken, of robots van zoekmachines, is de titel de sleutel. Niet alleen zet u idealiter zoektermen in een title-tag, maar u maakt uw site ook beter aanklikbaar als u in de title-tag woorden gebruikt die zoektermen bevatten.

Zoektermen moeten in de title-tag staan, want dat is een van de eerste dingen die een internetbezoeker ziet. Title tags moeten drie of vier zinnen bevatten en een site beschrijven. Zet zoektermen in de title-tag en u helpt de robots van zoekmachines en helpt bezoekers om te komen waar ze willen zijn als ze zoektermen intypen. Nog belangrijker, u maakt uw site beter zichtbaar in de resultaten van zoekmachines en dat zou moeten helpen bezoekers aan te trekken.

Wat is een META tag?

Een META-tag wordt gebruikt om metadata over een webpagina te verstrekken. Dit betekent meestal trefwoorden, beschrijvingen, informatie over de auteur, copyright informatie, enzovoort. Ik weet niet zeker hoe ik de META-tag nauwkeurig moet uitleggen, aangezien de meeste zoekmachines er geen moeite mee hebben. Ik zet door.

– De META- tag wordt misschien niet gebruikt door zoekmachines, maar het kan geen kwaad om hem in te stellen

– Waarom?

Ik heb verschillende extreem lange META beschrijvingen gezien die zeggen dat het document gaat over tapijt reinigen in Aspen, CO. en een andere META beschrijving zegt “Tapijt reinigen Aspen, CO”. De tweede META-tag kan verward worden met de doelstellingen van de webmaster of bedrijfseigenaar omdat het spam zou kunnen zijn. Zorg ervoor dat de beschrijving woorden gebruikt die de webpagina beschrijven.

 

lees meer

RealGen

Leave a Reply

Your email address will not be published.