Maak uw eigen promotionele kunst

Illustrator gezocht

Hoe kunt u met een illustratie uw publicitaire doelstellingen bereiken?

Illustraties brengen niet alleen een element van visuele opwinding aan om het even welke handel tonen of nieuwe productlancering, zij kunnen ook boodschappen overbrengen over wie u bent, waarom u in zaken bent, hoe u uw zaken leidt, wat u geeft om en hoe u relaties met uw clià “ntbasis kunt verbeteren. Uw team kan een vleugje klasse en stijl toevoegen aan uw marketingcampagne.

Illustraties kunnen ook uw bedrijf en zijn medewerkers uniek en gedenkwaardig maken. Als je er alleen voor staat, heb je gewoon geen keus!

Waar vind je Illustrator-makers? Doe je onderzoek. Maar ga er ook niet tot over je oren in. Door een paar voorbeelden te hebben van wat je leuk vindt of tot een vaardigheid ontwikkelt, zal je ontwerper negentig procent minder tijd kwijt zijn aan het tijdelijk vertragen van het tekenen van vrolijke sterrenbeelden.

Bob intend is een in de VS geboren illustrator die gedurende een onbekende periode in Canada beeldende kunst en grafische vormgeving illustratie studeerde.

Door de explosieve groei van het Internet heeft hij echter het grootste deel van zijn carrière kunnen tekenen. Bob zei zelfs dat hij niet geïnteresseerd was in kunst. Je kunt waarschijnlijk wel raden wat waar is!

Een van Bob’s vele eerste en zeer succesvolle banen was het helpen oprichten:

3D over quilt (om blokken van sommige patronen voor een geauthenticeerde Quilt te Schetsen) render door met toenemende hindernissen van moderne commerciële Druk en deed veel van het in een opblaasbaar model (met laserprinter) als model voor drukken dat Bob en zijn collega’s deden.

Daarna maakte Bob illustraties voor enkele populaire reclamebureaus.

Tot nu toe heeft Bob illustraties gemaakt voor enkele?!? programma’s zoals Microsoft Photoshop Core Library (Elements), Adobe Illustrator, Adobe Home Pack (Software), Corel Illustrator en Corel While Collaborating with Adobe originele Illustrator Core Library. Hij was ook voor het eerst betrokken bij Macromedia Move.

Bob heeft ook gewerkt voor open source softwareleverancier Adobe (het boek Illustrator & Illustrator), Adobe Acrobat en Adobe Illustrator 8.

Door samen te werken met kleuren Melbourne en Adobe (enkele van uw favoriete documenten en Grootste afbeeldingen), kwam Bob in aanraking met vele 8- en 9-lagige serif fonts. Dit stelde hem in staat een reeks geliefde grafische effecten te creëren, waaronder gradiënten, afgeronde hoeken, schaduwen, tekst met zachte randen, patronen, Feature pixels en lijnen.

Illustrator – Met Illustrator 8.5 (Macromedia) kunt u tekst, objecten en andere grafische elementen in de software invoeren. U kunt ook verlopen of streepjeseffecten toevoegen. In Illustrator 8.5 kunt u elk type stijl maken die u voor uw ontwerpen wilt gebruiken. Extra effecten kunnen worden toegevoegd om u in staat te stellen gelijksoortige effecten te creëren en daarnaast kunt u mousemotion toevoegen, waardoor u functies en artistieke richting aan uw ontwerpen kunt geven.

Door het creëren van uw eigen promotionele artwork of illustraties voor uw beurs, website, forum, CD’s, DVD’s, Kaarten, Visitekaartjes, How-to en Nieuwsbrief Ontwerp, How-to Graphics, Website Design en Design Boeken, Audio Design? Systemen, Video en Foto Ontwerp, Verkoop & Marketing Ontwerp? Systemen? – zorg er dan voor dat je een illustratie ontwerper krijgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.