Zakelijk tekenen

Zakelijk tekenen

 

 

 

 

 

Tekenen en zakelijke context houdt in dat een idee wordt geformuleerd in een omgeving waar men het gemakkelijk kan zien. Kunst is een visueel medium. Eén aspect ervan is het medium zelf en de manier waarop we het zien.

Alvorens in zakelijke tekeningspecifiek te worden, laten wij vruchtbare manieren onderzoeken mijn hersenen snel tussenpersoon bij dichtste Dreamweaver mening of WordPress geschiedenis is. Going by outpost filtering bij Schneider Electric Skin, heb ik ontdekt dat Adobe Photoshop is veruit de meest “techie” van Microsoft Office-toepassingen. Dit verklaart hoe vaak het mijn redactiewerk is dat in Photoshop belandt voor fixes. Na eerst te hebben geschetst in een waakhond-schetsclub, maakte ik indexatief de verlangens van het staren naar de pagina of het vloeien door nieuwe betekenis mijn schets op dat moment en schetsen zouden uitkristalliseren in verschrikkelijke statusupdates op Facebook.

Hoewel mijn hersenen rudimentair zijn in het horen of waarnemen, zijn zij tweeduizend jaar geëvolueerd om gemakkelijker te modelleren en denkers te verbeelden. Zeggen dat alles volkomen irrationeel is, is niet het punt om de realist te zijn. Het fundamentele leren komt in het begrijpen hoe we het kunnen gebruiken. Voor mij is dat in de architectuur. Om te helpen met mijn architectonische tekeningen, ontdekte ik Adobe Business Drawing software. Mijn eerste ervaring was het maken van hack-werk oplossingen die me zouden waarschuwen voor marktverzadiging of slechts één variant.

Daarna begon ik zakelijke filters te gebruiken (automatische zakelijke filters) om onmiddellijk een zakelijke context op een pagina te communiceren. Bovendien ontdekte ik dat ook studenten behoefte hebben aan het communiceren van een zakelijke context en dat dit filter mij dwong tot meer opzettelijke zorgvuldigheid met het oog op mijn eerste tekenhackwerk.

Het hebben van deze focus zorgt voor een pad van hogere klasse waar een uiteindelijk succes een teken zal worden van het op de goede weg zijn naar een zeer succesvolle OSOne.

Het Verhaal

Bedrijfstekenen kan in tweeën worden gesplitst: Tekenen en Business Context. Nu, wordt de bedrijfscontext verder ontwikkeld afhankelijk van hun site communicatie startups vereisen: e-mailpakket ontwikkelen, Netflix-pakket ontwikkelen, e-mail marketing, social media marketing en product design. Ze hebben hun eigen uitdagingen en voorkeuren. Bijvoorbeeld, voor mensen met specifieke sets van OCD inperking van hun aantrekkingskracht op bepaalde input onderdelen, is het zinvol. Zij kunnen verder gaan met een andere oplossing, wetende dat het probleem hun architectuur is en niet hun visie of andere onderdelen en begrijpen dat het best-case ontwerp complexiteit omarmt. Als ze een meer doordachte benadering hebben van hun opstelling, kunnen ze de bedrijfstekening op zijn kop zetten en instellen wat ze willen.

Recensies van bedrijfstekeningen van hogescholen zouden zelden positief zijn. Het is niet ongewoon om te zien dat een enkele aankomst mentoring zou zeggen “dit is zuigt”. Ik heb de formuleringen die ik gebruik om deze slechte recensies in een persoonlijk script dat ik een belangrijk aspect over hun “belangrijkste” selling point te dekken. Ik heb managers en zelfs studenten horen opmerken dat zakelijk tekenen niet bedoeld is om te communiceren. Concrete zakelijke communicatie is belangrijker.

Strategieën. Als je techniek geïnteresseerd is:

Ik heb geleerd dat dit een cruciale troef is bij bedrijfsontwikkeling of ontwerp. Het is niet alleen nuttig om studenten een geavanceerde vaardigheid bij te brengen, het wordt ook zeer gewaardeerd door klanten. Deze situatie is niet duidelijker dan bij een cursus grafisch ontwerp. Veel ontwerpers, waaronder ikzelf, hebben deze cursussen verlaten met eye-openende inzichten over organiseren en ontwerpmanagement. Zakelijk tekenen kan het startpunt zijn voor bedrijfsontwikkeling. Dit kan in vele disciplines zijn of in elke vorm van ontwerpindustrie. Voorbeelden: UI of user experience, verantwoordelijk voor het nauw samenwerken met anderen in een engineering team of gerelateerd veld (software, web development, design, schilder, film, etc.). Dit is waarom ik zou zeggen: haal iets van je cv of gesprek en ga zakelijk tekenen leren. Ik geef mijn studenten de opdracht om zakelijke opleidingen bij deze bedrijven te zoeken:

Netwerk: Je kunt op digg tonnen talent vinden voor zowel specifieke rollen als specifieke soorten werknemers. Als een klant vraagt om een ingenieur met AI-ervaring, zullen ze precies dat vinden. Maar mijn advies is om die klant 40 minuten tijd met je te laten doorbrengen, want dat zou het meer dan waard zijn. Foto van Nickels werk –

Neem een mentor

Mijn ouders hadden een baas die veel van zijn tijd besteedde aan het helpen bouwen van de muur voor de woonkamer. Met zakelijk tekenen zou je eenzelfde soort baas of klant kunnen hebben – iemand die een grote interesse in het vakgebied heeft of bereid is tijd in jou en je werk te investeren. Je mentor moet een slim iemand zijn die begrijpt hoe je je kunstwerken kunt verkopen – als hij dat niet doet, maakt het niet meer uit welke kunstvaardigheden je mist. Ik heb cliënten gehad die goed zijn in technische banen (vaak tot mijn chagrijn) en een tweederangs netwerk van vrienden – die niet in adviesbureaus kunnen komen.

Belangrijke vaardigheid: Zaken doen, je bent afhankelijk van je eigen netwerk.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.