Webdesigner Eindhoven

Webdesigner Eindhoven

Webdesigner Eindhoven

Uw website of webshop is het gezicht van uw bedrijf, u krijgt maar een beperkte ruimte om informatie aan uw bezoekers te tonen. Als die ruimte niet goed is ontworpen, kan dit uw bedrijf tijd, geld en moeite kosten.

Maar slecht ontworpen infomercials zullen geen indruk maken op uw bezoekers, maar ze juist afwijzen.

Door een professionele, goed ontworpen site te tonen, geeft u uw klanten de indruk dat u iets belangrijks te bieden heeft. Dit zijn de allereerste indrukken die uw potentiële klanten gaan maken, u wilt dat ze u leuk vinden!

Het juiste ontwerp en de plaatsing van elementen op uw site is essentieel voor het maken van een goede eerste indruk. De juiste plaatsing van elementen op uw site kan het voor mensen gemakkelijker maken om hun weg op uw site te vinden. Hetzelfde geldt voor het tonen van uw bezoekers dat u het meent en bereid bent geld uit te geven om de oplossing te bieden waarnaar ze op zoek zijn.

Door een goede eerste indruk te geven, zullen mensen terugkeren naar uw site en u doorverwijzen naar mensen binnen hun kring van contacten, die meestal authenticatie en gitaartemperatuur doorstaan.

Als uw site eruitziet als onderdeel van een schoolproject, zal uw publiek niet meer geïnteresseerd zijn om het te bezoeken en ernaar te kijken als ze iemand vinden die belt voor een afspraak. Ze klikken net zo snel van uw site af als de muisklik op de pagina, het resultaat van slechte ontwerpelementen als gevolg van een gebrek aan goede kennis bij het ontwerpen van de site.

Wat maakt een goede eerste indruk? Eenvoudig als professioneel ogend.

Wees niet gemeen door te denken dat deze taak buiten uw vaardigheden ligt, want met wat zoekmachine- en gebruikersverkeer zult u merken dat u moet weten wat de gebruikers van hun bezoek willen. Verplaats je in de schoenen van je potentiële klant en denk na: bevalt de site hem, voldoet hij aan zijn behoeften, bedriegt zijn ogen hem, blijft de algemene informatie relevant?

Als uw site bijvoorbeeld een blog is, raad ik u aan Google AdWords te gebruiken om enkele gebruikers te genereren. U krijgt bezoekers van netwerken die ze van uw site hebben gedownload. Maar een heel uur ontwikkelen van een pagina voor de site lijkt ook veeleisend.

Houd er rekening mee dat ze zullen moeten wachten tot uw site is geladen en dat dit veel tijd kost als u een mooie aangepaste sjabloon gebruikt.

Als u denkt dat u uw eigen site gaat ontwerpen zonder te beoordelen wat uw potentiële klanten nodig zullen hebben, kunt u maar beter weten dat dit slechts een korte manier is om uw webstrategie aan te passen aan de behoeften van uw bezoekers.

Het uiterlijk van de website moet bijvoorbeeld de behoeften van de potentiële klant aantrekken en leiden, en de klant niet verwarren met uw boodschap. Hierdoor kunt u eruitzien als een afzonderlijk beheerde operatie met onvoldoende informatie of zonder enige kennis van wat de klant zoekt.

Het volgende advies dat ik op dit punt zou willen geven, is om te leren van de professionals op het gebied van e-commerce en het ontwerpen van websites, en te zien welke oplossing zij voor hun klanten gebruiken, aantekeningen te maken en feedback te ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.