The Heart of the System

vrouw holding rood hart - heart stockfoto's en -beelden

Stel je voor dat het hart er tijdens de operatie uit is gehaald.

Als de Ki-Mentor (Personal Mentoring Opportunity from the Heart) niet zo zeker was gemaakt, zou dit team waarschijnlijk onderweg zijn gevallen.

Wat ik zag was een team dat een keuze had. Bij het zoeken had ik gemerkt dat de teamleden allemaal uit een marketing- en reclame-industrie leken te komen die bezaaid was met mensen die het vermogen hadden om te schrijven en mensen die de macht hadden om dingen te laten gebeuren, die niet bang waren om een ​​risico te nemen om leer "iets nieuws" zonder veel geld om de rekeningen te betalen.

Ze lijken te geloven in de kracht van mythe, of in de kracht van de menselijke geest om succes te behalen dat hun dromen te boven gaat. Ze zijn bereid te doen wat nodig is om hun doelen te realiseren en daarmee ook hun bedrijf te laten groeien.

Als nieuwe sponsor wilde ik net als de teamleden zijn, een zekere mate van succes en uitbreiding in de toekomst. Ik begrijp heel goed dat ik mezelf zo veel mogelijk samen met de teamleden moet hebben. Ik kan alleen uit mijn ervaring als lid spreken, ik kan alleen uit mijn eigen ervaring schrijven.

Wat ik heb geleerd van het team waar ik lid van ben, is een goede! Ze zien er magisch uit en zijn energiek en ik kon in het concept duiken om het alleen te doen, vanuit het hart en een beetje afstand te nemen door met de stroom mee te gaan.

De teamleden stellen ons in staat om naar ons eigen bedrijf te kijken en te zien waar we kunnen verbeteren en beginnen de mogelijkheden te zien dat er een verschil in onszelf is dan een decennium of te veel proberen om vanuit een groot bedrijf op de markt te brengen. Ik moet het aan ze overhandigen! Ze hebben me echt aan het denken gezet en naar mezelf laten kijken en naar wat ik van mijn bedrijf kan leren.

Ik was in staat om een ​​comfortabel inkomen te genereren waardoor ik de levensstijl heb die ik wens.

Nadat ik had kunnen zien wat ik had kunnen doen, kreeg ik het concept te pakken op basis van mijn persoonlijke ervaring en het is iets waarvoor ik eigenlijk totale ondersteuning nodig had.

Dit online marketing business platform kan echt iedereen helpen succes te behalen in hun home based business omdat de "sleutel" informatie er altijd is.

Jeff citeerde permanent: "Het belangrijkste is om te weten wat je graag doet, om echt te genieten van wat je doet, of het nu gaat om het bouwen van een huis of het schrijven van een e-book"

Dit zou in staat zijn om echt naar het home based business succes en inkomen dat ik zou ontvangen.

Mijn citaten van het afgelopen jaar bewijzen dat geld verdienen iets is dat gebeurt wanneer je geniet van wat je produceert, en niet wanneer je je concentreert op de lay-out van de website en denkt dat als je e-mails kunt typen/verzenden, je klaar bent.

Hier is een citaat uit het hart van het systeem: "Ik ben maar een simpele jongen, maar ik deel graag wat ik weet met degenen die het nodig hebben". Het succes zat in de teamgebruiker, niet in de functies

Als je op zoek bent naar je doorbraak en die wilt voelen, wacht dan tot je het systeem hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.