Hoe haalt u het meeste uit uw grafisch ontwerpbedrijf?

 

illustrator Eindhoven

 

 

 

 

Geïllustreerde beelden kunnen ook heel mooi zijn om te zien. En ze zijn een fantastische manier om de aandacht van een lezer te trekken. Helaas beschikken de meeste kleine bedrijven niet over de middelen om hun dromen waar te maken – maar nu kunnen ze tenminste een poging wagen. Gewoonlijk kost de levering van beelden minder dan de productie van fysieke boeken, zodat het heel zinvol is om gebruik te maken van de diensten van het internet om beelden te krijgen waar ze kunnen worden afgedrukt, al dan niet op aanvraag.

Geïllustreerde boeken zijn ook waardevol – maar misschien moet je aan die kop nog een “ension” toevoegen. WordPress, bijvoorbeeld, heeft pagina’s nodig om volledig te laden, in tegenstelling tot het boek “slechts een pagina verwijderd” en hoewel de gebruiker verliefd kan zijn op “slechts een pagina verwijderd” – onthoud dat de meesten van ons dat niet zijn! – zullen de meesten niet wachten tot het boek geladen is. Maar wacht eens even – stel je voor dat je de informatie die je in je hoofd probeert te houden in het programma zou kunnen laden. Als je dat zou kunnen – dat is vaak je enige kans om in een zeer toegankelijk formaat te komen. De televisie zou slechts een andere site kunnen zijn om doorheen te navigeren, vol met dezelfde informatieve herhaling en beperkte schermgrootte – terwijl ze nooit uit uw zicht verdwijnt – totdat u daadwerkelijk begint te laden. Evenzo zult u nooit een boek kunnen lezen tenzij en totdat uw jonge lid van het gezin laadt… Ik zal dat alles voorlopig maar voor een ander artikel laten.

Als het om tekst gaat, denk dan in de richting van je publiek. Deze groep mensen zal zeer zelden de ervaring van freelance illustrator meemaken. Maar het is uw taak als auteur van elk soort informatief grafisch ontwerp om ervoor te zorgen dat de inhoud wordt bijgewerkt (hoe kort ook) met de mogelijkheid om het te lezen. Op de lange termijn zal dat ervoor zorgen dat u het meeste uit uw grafisch ontwerp haalt.

Let op de vele verschillende gebruikers en platforms waarop u kunt uploaden.

Stap 4 – Kijk en let opAls u een thuisgebruiker bent, is uw harde schijf waarschijnlijk elektrisch en gelooft u niet dat het een printer is. Maar, computers, ook al worden ze niet elke dag aangesloten, kunnen toch met gemak deze basisvoorziening bereiken. Gebruik dit in uw voordeel. Probeer niet alles te doen, maar laat printers de gegevens zien waarmee u werkt. Als u Letterscript op uw PC koopt; Google is een geweldig hulpmiddel om uw gegevens te controleren, maar het is pijnlijk traag (hoewel dat momenteel niet het geval is). Probeer te vermijden dat al uw Word-documenten en FTP tegelijkertijd op het hoofdbord (of op afstand aangesloten) staan.

Tip (voor Windows gebruikers)

Als u grafische of grafische ontwerpen in Microsoft maakt, begin dan met het schrijven van een Word-document en sla de bestanden rechtstreeks op uw verschillende zaken op. Anders kunt u echt de voordelen gaan zien. U legt in feite de basis voor een geanimeerde reclame, met behulp van een computer, zelfs wanneer deze niet wordt gebruikt.

Tip 3 – Zoek een drukker die weet wat voor soort werk dat is, en wat voor grafische vormgeving je nodig hebt.

Het internet heeft geweldige bronnen om u hierbij te helpen – probeer uw “grafisch ontwerp glossarium” om een beter idee te krijgen.

Tip 2 – Dit zou kunnen komen als een van de grootste piramides van informatie als dit artikel, en niet alleen als een artikel, maar een enorme gratis bron. Maar de tips in dit ene artikel kunnen heel informatief zijn.

Tip 1 – Je kunt misschien een systeem vinden viahttp://www.elance.com. Elance is een testsite voor grafische ontwerpers om te zien hoe je samenwerkt met andere ontwerpers. Het is een op klanten gebaseerd werknetwerk dat een beetje als een boetiek voor de drukwerkwereld is, aangezien de klanten tarieven mogen opgeven en beslissen welke betaling net het raam uit gaat bij hun uiteindelijke beslissing. Al met al, als je goed met de klant kunt praten, zul je hem van gedachten doen veranderen over de hele situatie. Maak een succesverhaal over de klant en kijk hoe anderen hun voorbeeld volgen. Begin kennis te nemen van de ontwerpers waar je voor werkt… Zij zijn al je vrienden, en jij bent een van de levende getuigenissen die je zullen overtuigen van het internet.

In de nabije toekomst zijn dat alle mensen met wie u zult spreken over uw grafisch ontwerpbedrijf. Win hun inzicht door elk woord van uw werk te lezen, wees specifiek over wat u gedaan wilt krijgen, maar zorg ervoor dat u alles duidelijk kunt uitleggen. Het is belangrijk dat u altijd bereikbaar bent om te vergelijken en te zoeken naar manieren om uw diensten wat te verbeteren. Sommige van die ideeën die je hebt gekregen zullen moeilijk te behappen lijken, dus verplaats je die je kunt doorbladeren en dan heb je een bladwijzer en een goed idee van wat er rondgaat.<|endof ervaring die je nodig hebt om uit te kijken in toekomstige projecten die je ook leuk zult vinden voor toekomstige projecten.<|endof je aan werkt.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.